jobba hos oss.

2021-01-21 08:53
Bild: Shutterstock
Puffetikett
Dagens ETC

ETC söker ekonom

Är du en självgående ekonom med vana av att ansvara för ett helt bolags bokföring? Då ska du söka jobb på ETC.

FÖRETAGET

ETC är en koncern med ca 20 bolag, en del små och andra större. Koncernen, som finns i sex städer, har en omsättning på drygt 150 miljoner och har över 150 personer på lönelistorna. Vi driver bland annat tidningar, förlag, butiker, solcellsparker, byggföretag och elbolag. Allt detta hanteras av vår ekonomiavdelning som idag består av sex personer.

Vi har en platt organisation där vi på ekonomiavdelningen arbetar effektivt, med högt och lågt, och där vi gärna hjälper varandra.
Eftersom våra bolag växer och projekten blir fler söker vi nu en ekonomiansvarig.

 
TJÄNSTEN

Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Stockholm och är tänkt att tillsättas snarast.

Tjänsten inleds med sex månaders provanställning.

 
ARBETSUPPGIFTER är bland annat:

Löpande bokföring, budgetering och uppföljning, fakturering, kund- och leverantörsreskontra, likviditetsplanering, moms, skatter och avgifter, bokslut och deklarationer samt diverse administrativa uppgifter som kan uppkomma.

Kontakter med bland annat kunder, leverantörer, Bolagsverket, försäkringsbolag och Skatteverket.

Vi använder Visma Adviser, Visma Administration 2000 men snart Visma eEkonomi, Lön 600, Centsoft och Excel.

Utöver detta ingår det att delta i olika projekt, allt från att turas om att sköta disken i köket till att ingå i projekt som driver frågor kring Sveriges framtida elproduktion.

KVALIFIKATIONER

Vi söker en ekonom som är van vid att sköta bolag självständigt. Vi räknar med att du kan hantera ett bolags ekonomi, ta fram rapporter och delta i de diskussioner som våra styrelser och samarbetspartners behöver för att växa. Ett plus är om du har jobbat med löner, men det är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss tror vi att du är social, utåtriktad och har ett öppet sinne för att lära dig nya saker. Du har lätt för att samarbeta, är noggrann, strukturerad, prestigelös och van vid att hugga i där det behövs.
Du har inte heller några problem med att självständigt planera och prioritera dina arbetsuppgifter när vi har mycket att göra.

Meriterande är erfarenhet från någon av våra branscher och om du läser och följer ETC.

 

ETC-företagen strävar efter att vår personal ska spegla Sverige. Vi arbetar aktivt med jämställdhet och vi uppmuntrar särskilt personer med annan härkomst än svensk att söka.

ANSÖKAN

Skicka CV och personligt brev till admin@etc.se. Tjänsten tillsätts när vi hittar rätt person, så sök redan idag. Sista ansökningsdag är 19 februari.